Recensies

Wat onze patiënten en hun familie over ons zeggen ...

 

 

We hebben een getuigenisvideo bijgevoegd die is gemaakt door een van onze dankbare patiënten die diensten hebben ontvangen op onze afdeling Fysische geneeskunde en revalidatie. Hij sprak zijn waardering uit voor de uitstekende zorg die het personeel hem bood tijdens zijn revalidatie.

Patiëntvideo

December 2017

 

"Dr. Lyn Weiss
Directeur Fysische Geneeskunde en Revalidatie
UNIVERSITEIT MEDISCH CENTRUM VAN NASSAU
2201 Hempstead Turnpike
East Meadow, NY 11554

Beste Dr. Weiss:

Ik schrijf deze brief namens de familie S. Mijn moeder bracht drie en een halve week door in jouw ziekenhuis en kwam twee weken geleden op de vijfde verdieping voor revalidatie. We kunnen niet genoeg zeggen over de zorg en medeleven die het voltallige personeel aan onze moeder gaf. Van ondersteunend personeel tot artsen, iedereen was altijd bereid om ons 100% van zichzelf te geven, zodat onze moeder zich alleen maar hoefde te concentreren op beter en sterker worden.

Uw zorgverleners waren allemaal uitstekend. Of het nu 's avonds laat was of' s morgens vroeg, hun inzet en zorgniveau werden nooit in gevaar gebracht. Ik kan dit met zekerheid zeggen omdat een lid / leden van ons gezin van 7 - 30 uur bij mijn moeder was / zijn

Dank je wel uit de grond van ons hart. Velen van jullie hebben gewillig een stap verder gedaan, zelfs als je dag lang en vermoeiend was.

Tot slot, als ik een aanbeveling kan doen, zou het zijn om het aantal personeelsleden te vergroten, zodat de verhouding tussen patiënt en werknemer wordt verminderd. Omdat ze vaak getuige zijn geweest van hun dagelijkse routine, is het duidelijk vermoeiend en moet er naar worden gekeken.

Nogmaals bedankt voor je vriendelijke en medelevende zorg.

Vriendelijke groet,"

CS
CS
KS
LS

29 november 2017

 

“Beste familie van het Nassau University Medical Center:
 
Ik zou de volgende mensen van de Nassau Universiteit willen prijzen Medisch Centrum

Michael Mirotznik voor zijn eeuwige vriendschap, steun en assistentie.

Maureen Hutcheon om elke dag tijd met mij door te brengen voor mijn verblijf van 3 weken. Dokter Pipia voor zijn hulp bij elk belangrijk probleem. Beheerder David Lavenda. Dokters Barrett en Pipiton, mijn chirurgen die geweldig werk hebben gedaan

Dokter Isaccson zorgde echt voor al mijn revalidatiebehoeften en coördineerde goed met orthopedie, chirurgische geneeskunde en oncologie. Dokters Josh Klein en dokter Velez waren geweldige jonge doktoren die me goed volgden en me vaak hielpen. Dokter Weis, het hoofd van de afkickafdeling.

Orthopedisch verpleegkundigen Pat, Cathy Klein, PCA Sorzi en meneer Paul. Orthopedische revalidatietherapeuten Curt Donna en Ron of Carl van orthopedische revalidatie. Verpleegsters Corinne, Jully Villarraga, Laurel, Janet, Violeta van Rehab Verdieping.

Therapeutisch personeel; Carol Eric Shirsky Donna Jurcak, Boris Basanilov, Keisha en Josie van ergotherapie. Vincent Palmeri. Patrick Kox,Deze mensen maakten me in slechts twee weken ambulant en functioneel. Ze duwden me, maar hielden me tegelijkertijd zo goed in de gaten. Lisa de therapie PCA.

Verpleegsters van de brandwondenafdeling toen ik daarheen werd gestuurd na mijn tweede chirurgie. Verpleegsters Margerite, jonge verpleegster met Franse voornaam en Patricia had veel aandacht voor mij. Raju de PCA, Mario en Jane, allemaal uit de afkickkliniek, waren ook geweldig.

Ik wil ook alle doktoren in de anesthesiologie prijzen, vooral de jonge Russische dokter met de neusring. Wie is een vrouw, ze was erg goed. Tammy van de operatiekamer bracht me sneller in de tweede operatie door me snel over te brengen van revalidatie naar chirurgie.

Ik wil Michael Ferrandino noemen die meer dan eens per dag naar mijn kamer kwam. Hij bood me veel diensten en gaf me een boost.

Ook wil ik de naam correct spellen van Eric Swirsky, de therapeut. Ik waardeer hem zo enorm omdat hij me heeft opgeleid om alleen trappen op en af ​​te lopen. Ik had nooit gedacht dat ik het binnen twee weken zou kunnen doen. Hij verdient de titel van therapeut-supervisor. 

Ook Lisa Olstead was de beste PCA die ik tegenkwam. Jane De PCA.  Er waren andere namen, maar ik kon het gewoon niet meer bijhouden.

Iedereen die wil weten of Nassau University een geweldige faciliteit is, kan het mij vragen. Het was de beste medische behandeling die ik ooit in mijn leven heb gekregen. Die voortdurende medische behandeling kan mijn leven hebben gered. De zorgzame doktoren en het personeel ontdekten mijn bijkomende medische toestand. Ik voelde me een koning.
 
Ondergetekende,"

Jack A.
november 2017

 

We hebben een getuigenisvideo bijgevoegd die is verstrekt door een van onze dankbare patiënten die een patiënt was op onze afdeling Fysische Geneeskunde en Revalidatie. Ze sprak haar waardering uit voor de uitstekende zorg die de gehele staf haar heeft gegeven tijdens haar revalidatie.

Patiëntvideo

september 2017

 

 

“Ik werd behandeld in het traumacentrum voor een blessure opgelopen op zondag 8 augustus. De 13 IC-verpleegsters waren ongelooflijk ... Candice en Rachel.

Ze waren attent, professioneel, zorgzaam en medelevend. Ze hadden een grote impact op mijn behandeling en ik zal je altijd dankbaar zijn voor steun.

Geef alstublieft mijn dankbaarheid door. "

Jim P.
Glen Cove, NY
augustus 2017

 

“Mijn man, Bruce, werd een paar weken geleden met spoed naar je SEH gebracht door de Wantagh Fire Dept. Iedereen van Wantagh Rescue 2 tot de ER-staf was geweldig. Ze behandelden mijn man allemaal met zorg en geduld. We zagen Dr. Shah en Dr. Freiman in de Eerste Hulp. Ze waren allebei professioneel en erg zorgzaam. We kunnen je niet genoeg bedanken voor alles wat je hebt gedaan. Iedereen waarmee we in contact kwamen, was geweldig.

Nogmaals bedankt!
Vriendelijke groeten,"

Donna D.
juli 2017

 

“Deel alstublieft met uw personeel het volgende verhaal van mijn afspraken….
Allereerst - van de afspraakbalie bij aankomst in het centrum, werd ik begroet met een glimlach en was ik binnen een uur in en uit mijn afspraak! 

Ik ben bezocht door dr. Gonzales voor een jaarlijks routineonderzoek en had veel vragen over mijn huidige gezondheid terwijl ik door de menopauze ging. Ze presenteerde zichzelf, goed verzorgd, beleefd en zelfverzekerd tijdens mijn onderzoek en beantwoordde al mijn vragen met volledige antwoorden.

Hiermee hoopte ik haar weer te zien op mijn vervolgexamen ... maar dat gebeurde niet vanwege roosterrotatie.

In plaats daarvan had ik bij mijn volgende controle het genoegen Dr. Chirokikh te ontmoeten, die net zo uitstekend was als haar collega Dr. Gonzales ... en verder, toen ik haar om een ​​second opinion over mijn gezondheid vroeg, liet ze me wachten een ogenblik, en keerde prompt terug met Dr. Tetrokalashvili. Ik was erg onder de indruk van Dr. T. Haar gedrag en vertrouwen waren op een zeer positieve manier opmerkelijk. Ze heeft een bijzonder gevoel van autoriteit en intelligentie waardoor ik me op mijn gemak voelde als ik elk detail over mijn gezondheid moest weten.

Dit is precies waar elke patiënt op hoopt in een ziekenhuisomgeving. U en uw personeel hebben het allemaal in uw nieuw ingerichte, kleurrijke en lichte, meegaande, comfortabele kliniek. Complimenten aan u en uw personeel voor uw professionaliteit en uiteraard hoge opleiding op het gebied van vrouwengeneeskunde en -zorg.

Stuur deze brief alstublieft door, met reflecties van mijn recente ervaringen op de NUMC.

Ik teken af, als een echt tevreden patiënt, met dank aan u en uw medewerkers,

Ik ben van plan NUMC aan te bevelen aan mijn familie, vrienden en anderen op basis van mijn positieve ervaring. 

(PS… imago en uiterlijke verzorging in uniform is altijd de eerste indruk… .Haar vastgebonden is een must… het is een hygiënische & veiligheidsregel op openbare plaatsen… en en laat ons kijken
zoveel professioneler) volg dit advies met een glimlach ... "

Tina
juli 2017

 

 

“Beste Dr. Cirinciano en Dr. Faust

Ik schrijf u om mijn diepe dankbaarheid te betuigen aan uw Traumateam. U moet zeer tevreden en zeker zijn over uw keuzes en ik dank u voor het samenstellen van dit team.

Mijn naam is June K. en ik ben officemanager voor 6 dokters in Plainview. Op 27 april 2017 had ik een gruwelijk auto-ongeluk waarbij ik een rechterhand moest hebben die moest worden gehecht, 7 gebroken ribben, een rechter bi-malleolusfractuur en hersenschudding. Ik werd per ambulance naar NCMC gebracht en werd onmiddellijk gezien door uw team. In de gang hoefde niet te wachten.

Dr. Gupta en zijn team deden snel hun beoordeling en ik werd gestuurd voor verschillende tests, scans, röntgenfoto's en MRI van de borst, omdat dat het gebied was waar ik pijn had. Ik wist dat mijn voet gebroken was en dacht dat er een paar gebroken ribben waren, maar ik voelde geen pijn toen mijn onderbuik werd gepalpeerd. Toen de röntgen- en MRI-resultaten terugkwamen, was het dr. Gupta's scherpe oog dat een klein stipje van iets zag en hij stuurde me terug voor meer foto's.

Het kwam terug dat mijn linker nier was verbrijzeld en ik werd onmiddellijk geopereerd. Ik was bang zoals nooit tevoren, maar er was een vriendelijkheid in de ogen van dr. Gupta toen hij me verzekerde dat hij voor me zou zorgen. Het hele team bleef me geruststellen dat ik in goede handen was en dat ze me zouden helpen.

De operatie was succesvol en zoals u weet was de pijn in het begin hevig. Deze jonge doktoren kwamen elke dag bij me langs, soms 3 keer per dag. Ze spraken met me en vertelden me wat ik moest doen om mijn longen, mijn gebroken voet en basislichaam weer op gang te krijgen. Elk lid van dit team was vriendelijk en bemoedigend. Niet alle chirurgen zijn zo en ik was niet alleen onder de indruk van hun chirurgische vaardigheden, maar ook van het medeleven dat ze me toonden.

Er was een jonge man die 's nachts werkte (ik geloof dat hij Keith heette). Het spijt me als ik de verkeerde naam heb, maar u kunt controleren wie die week nachten heeft gewerkt. Hij is lang, aan de slanke kant met kort donker haar. Een bijzonder slechte nacht voor mij was de 2e nacht. Ik moest 3 keer naar beneden om te testen. Door mijn verwondingen was elke beweging ondraaglijk! Deze jonge man had zoveel medelijden met me dat hij naar beneden ging om ervoor te zorgen dat ik zo min mogelijk beweging had. Dat hoefde hij niet te doen.

Zo dicht bij de dood komen, is een echte game-wisselaar. Ineens is alles heel anders en heel duidelijk. Ik denk nooit dat ik alles weet, maar ik weet dit wel ... ... Als dr. Gupta, dr. Tung, dr. Edgecombe, dr. Oganda, dr. Altamirano, dr. Thottam, dr. McGhee er niet was geweest, Dr. Paplawski en Dr. Gibbons en bied mijn excuses aan als ik iemand wegliet, ik weet dat ik hier vandaag niet zou zijn. Dr. Gupta heeft mijn leven gered en ik zal voor altijd dankbaar zijn. Dit is een geweldig team en ik weet dat deze jonge doktoren geweldige dingen zullen blijven doen.

Heel erg bedankt voor het samenstellen ervan.

Vriendelijke groet,"

Juni K.
2017 mei

 

'Aan de verpleegsters en het personeel op 11 East

Met grote waardering schrijf ik deze bedankbrief aan alle engelen die bij NUMC op de elfde verdieping oost werken. Tijdens de strijd van zes weken die mijn lieve vrouw Brenda tegen kanker voert terwijl ze onder jouw hoede was, heb ik je leren kennen, de een veel beter dan de ander. De weg die ze aflegde, werd veel gemakkelijker gemaakt vanwege de zorg en medeleven die tot uiting kwamen in de manier waarop ze werd behandeld door alle professionals die daar werkzaam waren.

Toen mijn familie donderdag bijeenkwam voor waarvan we allemaal wisten dat het waarschijnlijk haar laatste uren zou zijn, gaven Amanda, Christine en Tara ons de ruimte om bij elkaar te zijn, gaven ze ons te eten (sorry dat we niet veel aten !!!) en brachten het mededogen troost ons allemaal toen de tijd daar was. Velen van jullie hebben ook de tijd genomen om naar het uitvaartcentrum te komen, wachten op de vrij lange rij om een ​​paar woorden te zeggen, wat foto's te bekijken en een nog groter deel van het gezin te worden. Toen we de afgelopen dagen bij elkaar kwamen om Brenda's leven te vieren, waren de opmerkingen van de familie uniform veel lof en dankbaarheid voor wat jullie allemaal voor haar deden.

Veel van de mensen die ons kwamen bezoeken, merkten op dat ze altijd lachen als ze aan Brenda denken. Tijdens de eerste of twee zagen jullie allemaal die kant van haar. Onthoud dit alsjeblieft.

Er zijn speciale soorten mensen voor nodig om verpleegster te zijn, wetende dat veel mensen voor wie u zorgt, zullen lijden en uiteindelijk aan ziekte zullen bezwijken. Er zijn extra speciale mensen voor nodig om die klus te klaren met echt medeleven, een glimlach en een lach, en om zichzelf de patiënten en de families echt te laten leren kennen. Terwijl jullie allemaal voor één persoon zorgden, raakten jullie allemaal een gezin van minstens 25 aan.

Mijn liefde en dank aan jullie allemaal. Geniet van de wraps en zegen jullie allemaal. "

Brenda's familie:
18 april 2017

 

"Beste Dr. Politi:

Op de avond van 13 februari 2017 kreeg mijn vader, John, een verzwakte beroerte. Vanaf het moment van zijn opname in de Eerste Hulp van het Nassau Universitair Medisch Centrum tot het moment van zijn ontslag op 24 maart 2017, was zijn zorg en behandeling door NUMC-personeel uitstekend.

Vader bracht een aantal dagen door op de medische afdeling waar de doktoren, verpleegsters en de assistenten van de patiëntenzorg niet alleen aandacht voor hem hadden, maar ook hun best deden om zijn hele gezin te informeren en de angst te verlichten. Bij zijn overplaatsing naar de telemetrie-eenheid op de elfde verdieping, in het westen, werd deze behandeling niet alleen voortgezet, maar werd ook versterkt door de professionaliteit en het medeleven van het hele personeel - dokters, verpleegsters, PCA's, huishoudsters, degenen die zijn maaltijden bezorgden, technici en therapeuten. Elke behoefte van hem en ons werd aangepakt. We werden elke keer dat we de unit binnenkwamen begroet met een glimlach en wensten elke keer dat we de parkeerplaats verlieten welterusten. Alle vragen werden ofwel onmiddellijk beantwoord of er werd tijdig een passend antwoord gevonden. De hele faciliteit werd te allen tijde vlekkeloos schoon gehouden.

Bepaalde personen en afdelingen worden geprezen.

Bijwonen van Artsen Aleverdian, Kleymenova, Balsam, Chikvashili en hun bewoners
Dr. Lin, Dr. Shannon Carroll, Dr. Dylan Ellman en alle leden van het Orange Team
Verpleegkundig managers Billy McCrystal, Lucy en Elieazer
Verpleegsters Paul DeVito, Gaby, Jackie, Smitha, Scariah, Rose, Thelma en Melissa
PCAs Susan, Sharelle, Geetha en Betty
Craig Rizzo - Ziekenhuisadministratie
Michael Fernandino, ziekenhuisbeveiliging
Verpleegkundig directeur Linda Condon
De afdeling Housekeeping
Het Patient Advocate Office

Natuurlijk had vader speciale favorieten, die professionele zorgverleners die hem niet alleen behandelden zoals toegewezen, maar ook zijn vorderingen bleven volgen tijdens deze langdurige ziekenhuisopname, die zijn toestand en onze behoeften bezochten en controleerden wanneer ze langs zijn kamer kwamen, en talloze uren doorbrachten. beantwoorden van onze vele zorgen en vragen - Artsen Jae Cho en Amgad Makaryus; Verpleegsters Samantha Maderson en Justine; PCA Sandra; Fysiotherapeut Kurt; en student Nurse Jessica Wolfarth. Sinds hij naar een revalidatiecentrum is verhuisd, noemt mijn vader deze buitengewoon meelevende individuen voortdurend en geeft hij hen de eer voor hun hulp bij zijn genezing en herstel. Ze zouden allemaal moeten worden geprezen voor hun uitzonderlijke prestaties op hun individuele vakgebied, en we zouden het zeer op prijs stellen als u met elk van hen onze dank deelt.

Namens mijn vader, mijn moeder en mijn broers en zussen zou ik u nogmaals de staf en medewerkers van NUMC willen prijzen voor hun uitzonderlijke service, professionaliteit en hun ontwikkeling van medelevende patiënt / familie-relaties.

Heel echt van jou, "

Linda RH
6 april 2017

 

"Op 3/13/17 werd een familielid gezien bij NUMC. Ik wil iedereen bedanken voor de positieve ervaring. Medewerkers in het Lab, Radiologie en de ED deden hun best om professionele, compassievolle zorg te bieden. Eigenlijk kon iedereen die we tegenkwamen niet meer behulpzaam zijn. Zoals u weet, kunnen ziekenhuisontmoetingen stressvol zijn.

Bedankt allemaal voor je vriendelijkheid. "

Kathy
maart 2017

 

"Verpleegafdeling NUMC

De familie van patiënt in kamer 1160 kwam naar het verpleegkantoor van NUMC en wilde ervoor zorgen dat iedereen weet wat voor geweldig werk het personeel doet. Ze noemden Justine en Sam, maar konden niet iedereen naam onthouden. De zoon van de patiënt zei dat het personeel fantastisch is. Eric, de zoon, wilde dat we wisten dat het personeel het geweldig doet op 11. Hij was erg onder de indruk van de netheid van het ziekenhuis, vooral van 11. "

Eric
maart 2017

 

“Geachte administratie / raad van bestuur, 

Ik heb het jaar niet afgesloten zonder contact met je op te nemen om het personeel te erkennen dat in februari 2016 voor mijn vader zorgde. Het is een druk jaar geweest voor ons gezin en ik bied mijn excuses aan dat ik zo lang contact met je heb opgenomen .  

Mijn vader, James D., kwam per ambulance binnen vanwege een vreselijke val. Hij lijdt aan de ziekte van Parkinson met het begin van de ziekte van Alzheimer. Nadat zijn verwondingen waren behandeld, werd hij overgeplaatst naar de revalidatieafdeling. Ik kan het personeel niet genoeg bedanken voor alles wat ze voor ons gezin hebben gedaan om ervoor te zorgen dat mijn vader veilig en goed verzorgd was.  

Ik ontmoette Susan Sattler en Suzanne Sluka om het plan voor de zorg van mijn vader te bespreken. Ze stelden me voor aan iedereen die met hem zou werken, naast Dr. Lui en Dr. Tom Pobre. Dit was handig voor ons als we vragen hadden over de voortgang van mijn vader of over medicijnen.

Dit was een moeilijke tijd omdat het geheugen van mijn vader tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis achteruitging. Ik kan Eric Swirsky, zijn fysiotherapeut, niet genoeg bedanken voor de zorg die hij betrof tijdens het behandelen van mijn vader. Hij is een enorme aanwinst voor het ziekenhuis, de mensen voor wie hij zorgt en de families die hen komen ondersteunen. Ik heb echt het gevoel dat mijn vader de vooruitgang heeft geboekt die hij heeft gemaakt vanwege de geweldige manier waarop Eric met hem werkte en communiceerde.

We hadden ook het genoegen om samen te werken met Nicole Rose en Carol Chamoff voor ergotherapie. Nichole had een zware baan bij mijn vader omdat hij zich verzette tegen sommige dingen die hij moest doen, maar met haar positieve instelling en vriendelijke manier van doen was ze in staat om alles te bereiken en hem te leren wat hij moest doen om naar huis te komen. Ze was ook erg behulpzaam toen we hulp nodig hadden bij het bestellen van de rolstoel en andere benodigdheden die nodig waren voor zijn terugkeer naar huis. 

Het verplegende personeel was uitzonderlijk. Ze zaten elke avond bij mijn vader zodat hij zich niet zou verwonderen en zeker wilde weten dat hij rustte. Corrine Husbands hielp ons de medicijnen van mijn vader en zijn dagelijkse vorderingen te begrijpen. Francesca Jerome, de verpleegkundig manager, nam de tijd om me regelmatig te ontmoeten om er zeker van te zijn dat we ons op ons gemak voelden met de zorg die mijn vader kreeg.  

Er waren een heleboel andere geweldige verpleegsters die voor mijn vader kwamen en we voelden ons echt gezegend.  

Bedankt van mijn hele familie voor het helpen van ons door een zeer moeilijke tijd. We zijn erg dankbaar voor de zorg en ondersteuning die aan mijn vader is gegeven en we zullen anderen blijven laten weten wat een geweldige ervaring we hebben gehad in uw ziekenhuis.

Ik wens u en uw gezin een heel gelukkig, gezond vakantieseizoen.

Vriendelijke groet,"

Doreen D.
december 2016

 

"Aan wie het aanbelangt:

We kwamen op vrijdagavond 11 november aan bij NUMC met mijn 17-jarige zoon, Andrew, die met een veranderde mentale status van het voetbalveld werd gehaald. Met veel respect en professionaliteit ging de trauma-eenheid direct aan de slag. Een persoon die opvalt in onze gedachten is Eileen Cahill, RN Ze zorgde voor onze zoon alsof hij haar eigen familie was. Eileen was buitengewoon vriendelijk, zorgzaam en geruststellend en maakte onze ervaring zo goed mogelijk onder zulke stressvolle omstandigheden. Haar voortdurende professionaliteit en bekwaamheid gedurende de avond, evenals de rest van het traumateam, werden meer gewaardeerd dan woorden kunnen beschrijven. We zouden ook nalatig zijn als we de geweldige behandeling die Drs. Shah en Jean-Baptist gaven die avond ook aan Andrew.

Onze ervaring bij NUMC was zeer positief vanaf het moment dat we aankwamen tot het moment dat we de volgende dag vertrokken. We wilden alleen alle dokters en verpleegsters bedanken die voor onze zoon zorgden. Jullie zijn allemaal echt geweldige individuen.

Hartelijke groeten,"

De heer en mevrouw Denise & Dominick P. & Family
Bethpage, New York 11714

 

"Op 8-15-16 ging ik naar het ziekenhuis omdat mijn moeder het gevoel in haar rechterarm verloor en een tinteling kreeg aan de rechterkant van haar gezicht. De meneer die ons bijwoonde, wat zeer professioneel en hardwerkend. Hij deed zijn best om alle vragen die we stelden te beantwoorden. Deze geneeskundestudent leek de enige te zijn die op de been was. Ik heb nog nooit iemand gezien die zoveel om mensen gaf als hij. Persoonlijk zou ik niet willen dat iemand anders mijn moeder bezocht, hij deed het uitstekend. Zijn naam is Brandon. "

Tegen Tavo R.

 

'Beste meneer Politi,

Dankje, dankje, dankje! Ik ben totaal verbaasd en onder de indruk van de kwaliteit van de zorg die mijn moeder, Roseanne, had gekregen bij NUMC 5th Floor Rehabilitation. Het merendeel van het personeel was altijd vriendelijk en behulpzaam. Ze leken nooit last te hebben van enig verzoek van mijn moeder. Ik weet dat het personeel hard werkt en toch altijd tijd had om op te kijken en te glimlachen. Ze hebben nooit op mijn moeder gebabd, ze waren nooit ongevoelig voor haar behoeften. De realistische, opgewekte manier waarop het personeel hun taken uitvoert, is naar mijn mening erg behulpzaam en genezend voor patiënten en hun families. Ik wil Immacula Vilson-Paul (PCA) en Diane Lyons (PCA) bedanken voor hun vriendelijkheid en medeleven. Ze waren altijd bereid om mijn moeder te helpen met alles wat ze nodig had en gaven haar nooit het gevoel dat ze ze 'lastig viel'.

Ik zou ook verschillende leden van uw fysieke revalidatiepersoneel willen prijzen; Sunday Lasmarias, PT, Patrick Cox, PT Assistant en Carol Chanoff, OT. Ze gingen verder dan wat ik dacht dat een fysiotherapeut en een ergotherapeut voor een patiënt zouden doen. Hun vriendelijkheid, zorgzaamheid en motivatie waren de bepalende factoren die mijn moeder in staat stelden zoveel vooruitgang te boeken. Ze begonnen haar met oefeningen die altijd uitdagend waren en nooit teveel verlengden. Ze krijgt nu poliklinische zorg bij NUMC voor PT, OT en spraak.

Ik wil ook Susan Sattler, verpleegster Liaison, bedanken voor haar medeleven en toewijding. Haar deur stond altijd open en ze gaf me nooit het gevoel dat ik een inslag was. Wanneer ik een vraag of probleem had, was Susan bereid en bereid om te luisteren en begeleiding te bieden.

Nogmaals bedankt uit de grond van mijn hart.

Vriendelijke groet,"

Grace R.

 

“Ik ben net terug van een heel bijzondere spa waar ik werd getrakteerd op een zuiverings- en sapdieet. Door antibiotica kreeg ik colitis, was zaterdag een groot deel van de zaterdag ziek, zakte op zondagochtend in elkaar, wat me ertoe aanzette in te stemmen met Mike's beslissing om een ​​ambulance te bellen. Die speciale spa was NUMC. Terwijl ze daar zijn, ontdekken ze dat ik ook een salmonella-drager ben. Na 5 dagen intraveneuze antibiotica en nog een week orale medicatie, zou het goed moeten komen. Baruch HaShem en dank aan mijn familie die echt geweldig was! (Ik verpestte ieders vakantieweek) Speciale dank aan Shelley Lotenberg en de hele familie Bekerman! En voor de mensen van de Bialik School, die dit leest, is Jill Kreitman de rabbijn bij NUMC, ook bedankt voor haar zorg. 

Hoe is dat voor een 'hoe ik mijn zomervakantie heb doorgebracht'-verhaal. Allemaal waar, hoewel ik je de bloederige details bespaarde! "

Judy CR

 

"Ik weet niet zeker of ik de spelling van haar naam Melinda of Miranda juist heb, ze was een verpleegster op de eerste hulp die zorgde voor mijn operatie toen ik op 30 april 2015 werd geopereerd nadat ik wakker werd. Ik denk dat het vrijdag was. terwijl maar op en deze verpleegster hielp me met het opruimen van mezelf en hielp me weer met lopen en reed me naar mijn verkoeverkamer. Als je haar kent, vertel haar dan dat ik haar veel waardering heb voor haar zorg voor me, ze heeft in gedachten sinds bij voorbaat dank. "

Tegen Diorsini S.

 

"Op 26 mei werd mijn zoon Dominic (toen 10 maanden) per ambulance vanuit de kinderopvang met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanwege een te hoge temperatuur met een piek van 104.9. Ik werd begroet door een zeer attente verpleging die meteen zijn test begon te doen. De eerste dokter in ploegendienst, dokter Golden, die heel zorgzaam was! Mijn kamer was vlak bij de verpleegpost, dus ik kon alles horen, dus ik was verrast door het feit dat dokter Golden, nadat hij vertrokken was, belde en mijn zoon opvolgde. Ik was zo teruggetrokken door het feit dat hij aan mijn zoon dacht nadat hij wegging! Dan natuurlijk de nachtdokter en helaas weet ik zijn naam niet, maar hij was van Indiase of Midden-Oosterse afkomst, hij deed het onmogelijke. Dominic en ik waren het alleen, en we werden pas rond 1 uur ontslagen. Dus hij bracht mij en mijn baby naar mijn auto omdat we alleen waren en de zijkant bij de parkeerplaats voor bezoekers was afgesloten, dus ik moest rond het ziekenhuis lopen! Ik heb dit soort service nooit OOIT van een ziekenhuis gekregen. Ook was de mannelijke bewoner die er eigenlijk van begin tot einde was geweldig! Hij was zo attent en zorgde echt voor mijn comfort en Heath! Heel erg bedankt voor het achterlaten van zo'n positieve invloed op zo'n negatieve situatie !! "

Samantha M.

 

"Beste beheerders,

Ik schrijf deze brief over een van uw medewerkers, Nelson Perez. Ik kom Nelson bijna elke keer tegen als ik het ziekenhuis bezoek

elke week. Hij is altijd erg behulpzaam en heeft een aardige houding. Vorige week kwam ik het ziekenhuis binnen in de angst dat ik mijn medicatie niet zou kunnen bijvullen en een afspraak voor de nierkliniek die ik had gemist. Ik had het geluk dat Nelson me had laten assisteren in de nieuwe vleugel van het ziekenhuis. Ik vroeg om een ​​nieuwe vulling en hij vulde snel het papierwerk in. Ik had ook een afspraak nodig en dat maakte hij handig voor mij. Ik ga al jaren naar het ziekenhuis en meestal word ik overal rondgerend. Met mijn artritis hindert het me soms. Binnen vijf minuten was ik in staat om de antwoorden te krijgen die ik nodig had. Ik weet zeker dat het bij iemand anders veel langer zou hebben geduurd. Ik zie hem altijd ook andere medewerkers helpen.

Met alle chaos in de wereld is het fijn een jonge man te zijn tegengekomen die zijn werk beter doet dan wie dan ook en met zoveel gemak. Het zou je verwonderen om meer werknemers zoals Nelson te hebben. Ik vond dat ik je moest laten weten, als je dat nog niet doet, wat een charme je in handen hebt. Er zouden er meer moeten zijn zoals hij. Ik dacht dat je dit moest weten.

Vriendelijke groet,"
Margaret S.

 

“Mijn schoonmoeder, Janice S. is vorige week opgenomen in de NUMC. Het voltallige personeel toonde tijdens haar verblijf een diepe zorg voor haar, maar Scariah Ittyavirah was echt buitengewoon. Zijn kalme en prettige houding en aandacht voor detail maken hem tot een geweldige aanwinst voor het ziekenhuis. Scariah nam de tijd om alle medische voorwaarden en diensten die Janice ontving uit te leggen.

Breng alstublieft onze dankbaarheid over aan Scariah voor "die extra mijl". 

Dank u zeer."

Dr.Andrea S.

 

"Goedenavond,

Ik schrijf u om u te informeren over de uitstekende zorg die mijn grootvader, Leonardo A., heeft gekregen tijdens zijn laatste levensuren.

Dr. Casey verzorgde mijn grootvader met zo'n vriendelijkheid en medeleven. Hij was zeer deskundig en beantwoordde al mijn grootmoeders vragen. Hij aarzelde niet om te handelen wanneer mijn grootvader dat nodig had
onmiddellijke medische hulp. Terwijl mijn familie en ik op reis waren van het werk, zorgden dr.Casey en de maatschappelijk werkster, Susan Shapiro, ervoor dat ze bij mijn grootmoeder bleven totdat een van de familieleden kon zijn.
met haar. Susan deed ook haar uiterste best om mijn moeder en mijn tante te bellen en adviseerde hen om naar het ziekenhuis te komen om zo snel mogelijk bij hem te zijn.

Tijdens zijn verblijf zorgden zijn verpleegsters Natalie en Faith voor mijn opa, zelfs tijdens de sneeuwstorm, alsof hij van henzelf was. Ze behandelden hem met liefde en medeleven tijdens zijn tijd van nood.

Woorden kunnen niet het verdriet uitdrukken dat mijn familie en ik doormaken, maar we hebben vrede in de wetenschap dat mijn grootvader het grootste respect ontving voor en na zijn overlijden. Ik wil je bedanken, en
de genoemde medewerkers, voor uw geweldige zorg voor mijn grootvader tijdens zijn reis.

Vriendelijke groet,"

De familie van Leonardo A.

 

"Hallo Dr. Bargman,

Ik hoop dat alles in orde is.

Omdat het vandaag 2 februari is, is het 1 jaar geleden dat Billy wakker werd uit de coma en ik kan het niet helpen dat ik me overweldigd voel door het geluk dat alles is verlopen zoals het was.

Ik wilde gewoon contact opnemen en je oprecht bedanken voor het redden van het leven van mijn broer. Ik ben zo dankbaar voor de beslissingen die je elke dag in die vreselijke tijd hebt genomen.

Voor altijd dankbaar, "

Jessica M.
(Billy M.'s zus)

 

“Mijn naam is Marguerite M. en ik schrijf namens mijn zus Claudia en mijn hele gezin.

Op 17 november kreeg mijn zus Claudia de diagnose baarmoederhalskanker, en dat bracht ons in shock. En alsof dat nog niet erg genoeg was, ontdekten we dat ze haar verzekering had laten vervallen. Geen enkele dokter wilde ons zien en geen ziekenhuis zou een procedure boeken. We waren meteen in paniek. Onze laatste kans was NUMC.

Ik belde en legde onze situatie uit, en later die dag werd ik teruggebeld door Christine Mancuso. Ze was de eerste in een lange rij geweldige mensen. We kregen meteen een afspraak en ze liet ons haar kantoor niet verlaten voordat we elke T hadden gestippeld en elke I hadden gekruist om Claudia's verzekering te verzekeren. Van daaruit ontmoetten we Diane van de dysplasiekliniek. Ze was zo sympathiek en begripvol dat ze het toen mogelijk maakte om een ​​afspraak te maken met een dokter die ik nog nooit eerder ben tegengekomen. Zijn humor en zijn manier van bed stelden ons allemaal op ons gemak. Hij behandelde Claudia niet alleen voor haar kanker, maar ook voor haar emotionele welzijn. Hij betrok ons ​​ook bij het proces waardoor we ons minder hopeloos voelden. En het meest ongelooflijke was dat hij ons zijn persoonlijke mobiele telefoonnummer gaf.

Ze was een complexe zaak met hematologische problemen. Dr.Liu maakte het mogelijk om onmiddellijk een afspraak te maken met Dr.Xiao, die ons hetzelfde niveau van vriendelijkheid en aandacht gaf. Op de operatiedag bedacht en was dokter Liu klaar voor elk mogelijk scenario. De hoofdanesthesist legde ons alles uit in termen die we konden begrijpen, zodat we wisten wat we konden verwachten. Het hele chirurgische team, zowel pre- als postoperatief, was uitstekend. Dokter Liu voerde een operatie uit, verwijderde Claudia's kanker en vertelde ons dat het goed zou komen.

We hebben veel vervolgafspraken gehad en dokter Liu heeft altijd de tijd genomen om gedag te zeggen. Mijn zus is kankervrij dankzij dokter Liu en iedereen die we van begin tot eind hebben ontmoet. Het komt erop neer dat mensen je ziekenhuis negatief beoordelen omdat je zorgt voor de minder bedeelden die het zich niet kunnen veroorloven of zoals mijn zus geen verzekering heeft. Dat vertaalt zich op de een of andere manier in het krijgen van ondermaatse zorg en artsen. We kwamen erachter dat dit het verst van de waarheid verwijderd was !!! Onze familie zal dokter Liu en je hele staf voor altijd dankbaar zijn van begin tot eind.

Vriendelijke groet"

Tegen Marguerite M.

 

'Aan de administratie

Het was een geweldige overgang van het medisch centrum naar A Holly Paterson, de tweede keer zoals je had beloofd. Tijdens het verblijf van mijn moeder in het medisch centrum, dwars door A Holly Paterson heen, waren er enkele mensen die echt een verschil hebben gemaakt en naar onze mening een aanwinst zijn voor NuHealth. De reden is dat wat ze doen natuurlijk is. Mensen die echt een integraal onderdeel zijn van een succesvol bedrijf, worden meestal niet opgemerkt, maar zijn degenen die achter de schermen het verschil maken.

Toen we in het medisch centrum waren, dokter Moore, die nauw en heel hard met onze moeder Ella Hayes heeft samengewerkt aan het probleem zonder bloed dat we hem vroegen of mijn moeder zijn naam aan haar verbindingscomité kon voorleggen voor zijn harde werk, en toewijding wordt hij echt gerespecteerd .

Op de revalidatie-afdeling was een assistent Diane Lyons die volgens ons een van de beste van het hele ziekenhuis is. Ze werkt zo hard en is zo toegewijd aan haar werk, ze heeft zo'n zorgzame geest. Verpleegster Sophia Marshall die alles weet over haar patiënten, laten we haar in alle opzichten een echte verpleegster (RN) noemen, haar sprankelende persoonlijkheid heeft gewoon iedereen afleidt van wat ze doormaakten, we weten zeker dat haar patiënten je zouden vertellen dat ze dat voelen dezelfde manier.

Toen we A Holly Paterson bereikten, was je Transition-team geweldig, Lindsey en Samantha die het erg comfortabel maakten voor onze moeder en verschillende keren opvolgden om te controleren of ze in orde was, zeer gewaardeerd. Kelly was een geweldige maatschappelijk werker, een van de beste, niets dan goede dingen om te zeggen, harde werker en zeer professioneel, de beste! Unit 32 was een uitstekende unit.

Een assistent die ons meteen opviel, was Golo, haar netheid, mededogen en professionaliteit, niet alleen voor ons, maar elke persoon met wie we getuige zijn geweest van haar in contact met haar is werkelijk fenomenaal, dit uitzonderlijke en uitstekende gedrag moet echt worden erkend. We herinneren ons de eerste dag dat we met haar in contact kwamen ze zei: "jullie zien er moe uit, ga rusten mam gaat goed". Na onze ervaringen uit het verleden waren we sceptisch maar we vertrokken en zoals ze beloofde bij onze terugkeer, zorgde onze moeder er goed voor , ze maakte haar zo comfortabel. Mam zei dat ze zich veilig voelde, haar ogen kon sluiten en kon rusten. Mijn vader, die 88 is, bleef haar GoGo noemen, en ze zei dat het oké was en lachte, terwijl hij bij moeder zat, zorgde ze er altijd voor dat hij ook in orde was.

Betrouwbaar en onzelfzuchtig, uit de grond van ons hart zijn we haar zo dankbaar. JB als ze je zag staan, zou je vragen hoe het met je ging. Als je iets nodig had, zou ze zeggen dat ik zo terug ben of stopte en help. We waren onder de indruk van haar kenmerkende strikken, echt een geweldig persoon, altijd vol met glimlachen en eerlijk gezegd een van de aardigste mensen, ze was geen moeders assistent, maar in haar woorden "iedereen is mijn patiënt" geweldig persoon! Nell was een zeer georganiseerde serieuze werker. Komt klaar, je wist dat wanneer Nell in de buurt is, je klaar bent voor je dag, je bent op tijd, gewassen gekleed en klaar voor je dag, geen beter persoon in de ochtend, ze krijgt het voor elkaar. Lisa die veel hoeden draagt ​​en ze allemaal goed draagt, we vroegen ons af of ze ooit zonder energie kwam te zitten, een geweldige vrouw, die werkt voor de mensenperiode, een geweldige teamspeler. Rose, die zo'n geweldig persoon is, altijd zo verrukkelijk altijd bereid om te helpen, haar gretigheid om ervoor te zorgen dat iedereen om haar heen gelukkig is, vertelt me ​​dat dit niet alleen een baan is, ze werkt met gemak en geniet ervan. Meneer Yin die niet alleen de verpleegster was, maar ook een van de aardigste mannelijke verpleegsters die we ooit hebben gezien. Zeer zachtaardig en doet altijd zijn best om zijn geduld op zijn gemak te stellen, niets dan respect voor hem. Ook Franz hij is een van de verpleegkundigen, zeg maar voornaam, hij werkt onvermoeibaar.

Onze moeder, die een erg aardig opgeleide persoon is, heeft haar leven gewijd aan het behandelen van mensen als geweldig en met het hoogste respect, en zal nooit de mensen van eenheid 32 vergeten en hoe ze haar het gevoel gaven. We kunnen ze niet genoeg bedanken. Op elke job is er een onderscheiden team van mensen die de lat hoger leggen vanwege hun oprechte en "wie ze werkelijk zijn" karakter. We zijn er zeker van dat ze voor u opvallen en de reputatie van ziekenhuizen en verpleeghuizen kunnen veranderen. We noemden ze "TOP KEY PLAYERS". Hun bazen zouden ook erkend moeten worden voor het inhuren van Top of the line….

Fysieke en ergotherapie waren gewoon geweldig, dat doen ze en uitstekend werk, zowel het medisch centrum als A. Holly Paterson. Geen enkele andere faciliteit die we hebben meegemaakt was beter dan deze teams.

Onze moeder gaat nu naar dialyse bij A Holly Paterson. Dialyse spreekt voor zich Bij Ceceil bent u aan het juiste adres. e is gewoon zo toegewijd. Haar en het personeel daar zijn zo dynamisch. Het geduld en de residentie worden met zoveel waardigheid en respect behandeld, zo geweldig.

We konden niet egoïstisch zijn en waardeerden alleen wat je voor ons deed, we wilden de tijd nemen en de mensen bedanken die de ervaring ook tot een plezier hebben gemaakt.

We zouden ook verzoeken dat deze brief in de bestanden van de vermelde werknemers wordt geplaatst. We waarderen jullie echt allemaal!

Vriendelijke groet,"

De familie Ella H..